Partnereink

aspotec

Aspotec Sporttechnik

Balázs tenisziskola

Balázs tenisziskola

Kvadrum építész Kft.

Kvadrum építész Kft.

Ulti Clocks content
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter

Tragikus baleset - FRISSÍTVE

Kézilabdakapu borult egy 13 éves diákra Békéscsabán

Rovat:  104 / 105 / 107  |  Forrás / szerző:  SzAt-L-IT
Megjelent:  2012. március 24., szombat 13:42

 

Tragikus baleset történt tegnap délután Békéscsabán, a Savio Szent Domonkos Katolikus Általános Iskolában. Az iskola udvarán, a beton sportpályán egy vas kézilabdakapu játék közben rádőlt egy 13 éves diákra. A balesetben a diák a fején sérült meg, így a mentők a Békéscsbai Réthy Pál Kórházba szállítottak.

Becsei László, a Békéscsabai Réthy Pál Kórház igazgató-főorvosa az MTI-nek elmondta: a CT felvételek alapján a fiúnak eltört a koponyája és a lágy agyhártya alatt koponyaűri vérzés volt látható, ami súlyos, életveszélyes állapotot is okozhat. Miután a sérült állapota a vizsgálatok közben fokozatosan romlott, mentőhelikopterrel a szegedi klinikára szállították.

Oldalunkat egy szülő értesítette a balesetről, akinek elmondása szerint a vas kézilabdakapu kidőlt a helyéről, és egyenesen a balesetet szenvedett diák fejére borult. A szülő – akinek két gyermeke is az iskolába jár – elmondta oldalunknak, hogy az udvaron játszó gyerekeket nagyon megviselte az eset.

Szerkesztőségünk a baleset napján 16:40 perckor kereste meg a Békéscsabai Rendőrkapitányság sajtóügyeletesét. Pengő Erzsébet akkor még azt közölte, hogy nincs tudomásuk a balesetről, majd 10 perc múlva, 16:50-kor visszahívta szerkesztőségünket, hogy akkor történt meg a bejelentés. A Békéscsabai Rendőrkapitányság mai tájékoztatása szerint, a baleset 13 óra előtt néhány perccel történt, tehát korábbi információnkkal ellentétben a bejelentés a balesetet követően nem egy, hanem közel négy órával később történt meg.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében szakértő bevonásával vizsgálja a történteket.

 

http://bekes.schooltourmix.hu/cikk1495.html

 

 

A kapu a baleset után újból felállítva
(Fotó: beküldött fotó)

 

A kapu hátsó része a baleset után
(Fotó: beküldött fotó)